به گزارش ميراث آريا دکتر سيدشهاب الدين صدررييس سازمان نظام پزشکي و رييس کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي افزود:بر اساس مصوبه هر سال درصدي از حداقل حقوق و دستمزد کارکنان و بازنشستگان کشوري و لشگري براي اين موضوع اختصاص يابد.

وي ادامه داد: اجراي اين قانون باعث مي شود سهم اقشار کم درآمد جامعه از پرداخت هزينه هاي درماني کاهش يابد و در نتيجه آن به سمت اجراي عدالت در سلامت حرکت کنيم.

رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس افزود: بر همين اساس و با توجه به منابعي که تاکنون براي افزايش سرانه درمان ديده شده است اين سرانه در سال 88 به حدود 10 هزار تومان مي رسد.

رئيس کل سازمان نظام پزشکي همچنين به تشريح مصوبات کميسيون تلفيق مجلس در حوزه سلامت پرداخت و افزود: بدهي بيمه ها به بيمارستانها باعث ورشکستگي آنها شده است.


وي از تصفيه حساب کامل بيمه ها با بيمارستانهاي دولتي ظرف مدت سه ماه خبر داد و گفت: 60 درصد از بدهيها بيمه ها به اين بيمارستانها بايد ظرفت مدت دو هفته پرداخت شود.


صدر با اشاره به مصوب شدن پرداخت 60 درصد از بدهي بيمه ها به بيمارستانهاي دولتي در مدت دو هفته و تصفيه حساب کامل بيمه ها با بيمارستانها در مدت سه ماه تصريح کرد: اين مصوبه از اول فروردين 88 قابليت اجرايي شدن دارد.

صدر گفت: 400 ميليارد تومان از اين منابع از محل کسر درصدي از حقوق کارکنان و شاغلين دولتي و 800 ميليارد تومان از محل واگذاري سهام شرکتهاي دولتي ديده شده که در مجموع شاهد افزايش 1200 ميليارد توماني اعتبارات سازمان بيمه خدمات درماني براي حمايت از اين سازمان هستيم.

وي همچنين در ارتباط با وضعيت بيمه شدگان تامين اجتماعي نيز اظهارداشت: براي بيمه شدگان تامين اجتماعي هم پرداخت ديون دولت به اين سازمان و 2500 ميليارد تومان تامين اعتبار براي اصلاح حقوق بازنشستگان تامين اجتماعي در بودجه 88 ديده شده است که باعث افزايش حمايت بيمه اي از اين افراد مي شود.

رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس به اداره بيمارستانها از طريق هيئت امنا در سال 88 اشاره کرد و افزود: در بودجه 88 علاوه بر 8 بيمارستان در تهران قرار شده در هر يک از استانها نيز حداقل يک بيمارستان به صورت هيئت امنايي اداره شود.100/

انتهای پیام/

کد خبر 1387122019